Gå direkt till Nyheten (Nytt rekord för klassfotbollen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nytt rekord för klassfotbollen

Publicerad lördag, 25 maj 2019, 16:41 av Tore Sahlström

Den numera sedvanliga klassfotbollen i Lidköping spelas i dagarna två. I år har hela 173 lag anmälts sig för spel. När man kommer till Ågårdsområdet där klassfotbollen spelas så, räcker inte bilparkeringarna inte till – precis som det var förr när Villa spelade på Isstadion.

Det myllrar av spelsugna ungdomar på de många planerna. Vid sidan av planerna står föräldrar syskon samt mor och farföräldrar livligt påhejande. Ända från förskoleklasser upp till klass sju spelar i klassfotbollen.

På planerna verkar det inte vara så knussligt vem som vinner. Huvudsaken är att få spela fotboll med klassen och inte bara gå i skolan och lära sig en massa bra saker utan även få träffas under trevlig samvaro som klassfotbollen tycks ha blivit.

En folkfest utan dess like får man nog säga att, klassfotbollen i Lidköping har blivit och, dessutom har man tur med vädret- i alla fall under lördagen.

Resultat – Klicka.

Här ett bildsvep.