Gå direkt till Nyheten (Ågården räcker inte för att ersätta Framnäs IP)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 28 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ågården räcker inte för att ersätta Framnäs IP

Publicerad torsdag, 23 maj 2019, 13:41 av Björn Smitterberg

En ny idrottsplats vid Ågården, som skulle ersätta den vid Framnäs, får inte. Det konstaterar tjänstemän vid kommunen sedan ett omfattande förslag till hur en ny idrottsplats enligt förslagsställaren skulle kunna skapas.

Ågårdsområdet är i dag så väl bebyggt att det inte får plats en ny idrottsplats för bl a friidrott vid Ågården och bandyarenorna. Dessutom får man av säkerhetsskäl inte komma för nära de stora vägarna i området där det transporteras farligt gods.

Arkivbild från invigning av Framnäs IP.

3 kommentarer på “Ågården räcker inte för att ersätta Framnäs IP”

 1. Tomas skriver:

  Då kan kommunen och vägverket se till att dra om 44:an direkt

 2. Robert skriver:

  Använd Park och gatas område på Mellbygatan 25, mittemot arenan. Där får en arena med läktare på ena sidan plats, man kan dela parkering med bandyarenan och slipper därmed att bygga ytterligare en.

 3. Bosse skriver:

  Satsa på ett nytt fotbolls-/idrottsområde mellan Stenportsskolan och Ringleden. Använd Stenportsskolans omklädningsrum, alternativt fler omklädningsrum när Stenportsskolan byggs om eller nybygges. Här kan nya gräsplaner anläggas och även konstgräs som ersättning för planerna vid Vänerns strand.

Kommentarerna är stängda