Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 31 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad onsdag, 22 maj 2019, 13:47 av Björn Smitterberg

foretag-bolagsverket-lopLidköpingsnytt presenterar veckovis de nya företag som registrerats vid Bolagsverket och som har säte i västra Skaraborg.

Lidköping

Enskogs Redovisning AB
har bildats på Esplanaden 11 A för att bedriva konsultverksamhet inom redovisning, ekonomistyrning och annan ekonomisk rådgivning.

Solidutveckling Mattsson AB
har bildats på Hamngatan 3 i Lidköping för att erbjuda utbildningar inom fordonsteknik, verkstadsteknik och plåtbranschen m m, uthyrning av utbildningsutrustning m m samt reparera, serva och bygga om fordon.

Kållandsö Natur & Teknik
har bildats som enskild firma på spiken Sjödalen 1 för att utföra tjänster inom naturvård och skogsbruk, mekaniska verkstadsarbeten och handla med marintillbehör.

Skara

Marie Börjesson AB
har bildats på Riddaregatan 15 för att förvalta egendom.

Hjorthagens ridanläggning
har bildats som enskild firma för att bedriva inackordering av hästar, erbjuda träning och kurser för ryttare m fl.

M-Tech Elektriska
har bildats som enskild firma på Vinköl Håkesgården 1för att utföra elinstallationer och elservice, försäljning a elmaterial mm.

Vara

Sture Gustafsson Utbildning-Utveckling
har bildats som enskild firma på Allégatan 38 för att erbjuda utbildning, handledning och stöd som rör ledarutveckling och organisationsutveckling inom ideella sektorn.

Götene

Smock Living Källby AB
har bildats med adress Blombergs Egendom för att handla med, förvalta och bebygga fastigheter, handla med varor och tjänster, bedriva konsultverksamhet för uppbyggande av likartade företag sam utföra projekteringsuppdrag.