Gå direkt till Nyheten (Lidköping får Pride-vecka)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 07 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköping får Pride-vecka

Publicerad onsdag, 22 maj 2019, 12:13 av Björn Smitterberg

I september kommer Lidköping att få en pridevecka. Bakom arrangemanget står bl a ungdomslotsen Maria Synnerdahl som i dag presenterar evenemanget kortfattat.

– Min förhoppning är att prideveckan ska inspirera till att vi tillsammans kan göra skillnad. 2-7 september är aktuella veckan.

9 kommentarer på “Lidköping får Pride-vecka”

 1. Roland skriver:

  Tvi vale. Urrrk.

 2. Malin skriver:

  ”Göra skillnad” på vad?
  Är det tillåtet att undra av vilken anledning en liten kommun som Lidköping anordnar detta spektakel?

 3. Jan Johansson skriver:

  Instämmer med Roland.

 4. RGR skriver:

  Skribenten ovan, Roland, ska ha ett stort tack för att han pedagogiskt visar varför sådana här arrangemang kan behövas. Det finns alltid inskränkta människor som vill förstöra andra människors liv.

 5. RGR skriver:

  Det kan bli intressant med en Pride-vecka i just DEN HÄR mycket konservativa staden. Det lär bli mycket gnöl från det vanliga klientelet men det är just därför ett sådant arrangemang behövs

 6. Watchingeye skriver:

  Roland: Jag antar att ditt bristande språk är nån form av prepubertal omognad. Du borde ta tillfället i akt o bli inspirerad till att bejaka alla sidor i din personlighet. Det kan ju bara bli bra, eller hur?! Du kan hänga med mig om du vill.

 7. Roland skriver:

  Watchingeye och RGR. Bara för att eran läggelse är åt skogen är inte min det och enligt bibeln är det en synd att vara sådan. Så därför tycker jag att ni två kan gå på bibelstunder och dylikt så kanske ni lär er skillnaden på könen.

 8. RGR skriver:

  För det första är jag inte gay, men respekterar att de som är det ska får vara det öppet utan att utsättas för trakasserier och förföljelser. Och för det andra sk*ter jag fullständigt i vad bibeln säger.

 9. Watchingeye skriver:

  Roland: Jag respekterar din tro,som, om jag inte missförstått det, ser alla människors lika värd o inte är fördömande utan förlåtande. Jag tror snarare att du ska ta ett snack med din pastor om vilken nidbild hen ger av bibelns budskap. Min ”läggelse” är troligen som din egen, men jag jag omfamnar alla människor som de är….precis som den där Jesus verkade göra. Hört talas om honom?

Kommentarerna är stängda