Gå direkt till Nyheten (Lidköpings krögare:
Nästa vecka dans utan droger)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 22 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Cecilia och Sissela
  3. I morgon:
  4. Klemens

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköpings krögare:
Nästa vecka dans utan droger

Publicerad tisdag, 21 maj 2019, 10:47 av Björn Smitterberg

– Lidköping fylld av festglada ungdomar och en livlig stadsbild – tack vare karnevalen och andra studentrelaterade evenemang – ett perfekt tillfälle att tillsammans lyfta den sköna upplevelsen av ett drogfritt krogliv.

Det är föreningen Krögare mot knark i Lidköping som tillsammans med Polisen pekar ut nästa vecka med start på måndag till en vecka då man ska locka till dans utan droger. Konceptet har tidigare prövats i Göteborg, men med lite oklart resultat – varierande på olika krogar.

På måndag är det gymnasieelevernas karneval i Lidköping, och där finns en del droger. Men för krögarna handlar det om att minska användningen av droger – inte minst knark – som förekommer en del i Lidköping.