Gå direkt till Nyheten (Dramatiskt på E20:
Tungt fordon som inte kan stanna)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 28 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dramatiskt på E20:
Tungt fordon som inte kan stanna

Publicerad måndag, 20 maj 2019, 14:22 av Björn Smitterberg

Uppdaterat 14,24: ekipaget kördes av vägen och stoppades på ett fält. Ingen skadad.Det pågår en dramatisk färd på E20 just nu. En tung lastbil, lastad med jord, körs från Skara mot Ledsjö under omfattande polisbevakning. Bilen kan nämligen inte stanna. Bromsar och annan teknik har medfört att bilen inte kan stoppa. Polisen försöker nu hitta ett fält eller annan plats där bilen kan köras av E20.

Färden går i cirka 50 kilometer i timmen. Varken koppling broms eller möjlighet att stoppa motorn fungerar. Polisen har telefonkontakt med föraren sedan den passerade Vårgårda. Det rör sig om en lastbil med kopplad trailer som skenar.

En kommentar på “Dramatiskt på E20:
Tungt fordon som inte kan stanna”

  1. Malin skriver:

    Usch, otäckt!

Kommentarerna är stängda