Gå direkt till Nyheten (Allsång i Stadsträdgården
Erica Sjöström, Drifters och Andreas Weise på scenen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Allsång i Stadsträdgården
Erica Sjöström, Drifters och Andreas Weise på scenen

Publicerad torsdag, 16 maj 2019, 11:01 av Redaktionen

Dina-scenen i Stadsträdgården blir platsen för allsångskväll i slutet av juni. Allsång leds av Erica Sjöström och dansbandet Drifters.
Gästartist är Andreas Weise.
Arkivbild.

Söndagen 30 juni bjuder Erica Sjöström och Drifters på Allsång på Dina-scenen tillsammans med gästartisten Andreas Weise.

– Vi kommer att ge Lidköpingsbor och alla som besöker vår vackra Stadsträdgård en härlig musikupplevelse, där alla i publiken får möjlighet att sjunga med i allsångslåtar, gamla som nya, tillsammans med en av Sveriges mest folkkära artister, säger Lisa Gustafsson kultursamordnare på Lidköpings kommun.

– Allsång, bra artister och i den vackra miljön precis intill scenen, det blir garanterat en kväll publiken sent kommer att glömma.

Att Andreas Weise begåvats med en fantastisk sångröst visade han redan när han slog igenom i Idol för nästan 10 år sedan. Andreas har en sprudlande, medryckande scenpersonlighet och samtidigt en avväpnande och berörande sida blev svenska folket verkligen varse om under vårens TV- succé Stjärnornas Stjärna. Han gick från klarhet till klarhet och hans popularitet bland svenska TV-tittarna visade inga gränser.