Gå direkt till Nyheten (Insändare: När ska våra P-platser respekteras?)

 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. Torsdag 27 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Insändare: När ska våra P-platser respekteras?

Publicerad måndag, 13 maj 2019, 18:54 av Insändare

Det är en kort och kärnfull insändare som skrivits om den handikappparkering som stängts av på Fabriksgatan.

Att det alltid ska läggas grus eller annat på handikappsparkering – när ska ni börja respektera oss?

Tomas Eskilsson

5 kommentarer på “Insändare: När ska våra P-platser respekteras?”

 1. Medmänniska skriver:

  Alla som innehar parkeringstillstånd för funktionshindrade är berättigade parkering på blockerad P plats. Parkering utan P-tillstånd är förseelse och förlagt med straff. Kalla på polisen för anmälan blockerad handikapparkeringsplats. Kommunen brister i ansvar för funktionshindrade. Straffet borde vara att döma efter begärt skadestånd för bombhotet på stadshuset likvärdigt. Har ni som bryter mot parkeringstillstånd tänkt igenom den funktionshindrades situation att inte komma fram inte ens med sin bil som är ett hjälpmedel. Finns det någon ansvarig politiker så visa det och undanröj hinder för funktionshindrade. avs. medmänniska.

 2. Åke carlsson skriver:

  Finns inte mycket att tillägga , fy fasen

 3. Lars-Åke Paulsson skriver:

  Toppen var en vinter då någon ”snäll” snöröjare lade upp en jättehög med snö på en handikapparkering vid Guldvingen….…..

 4. Daniel Gustafsson skriver:

  Förstår era reaktioner men här kommer mer fakta.
  Gatan är en byggarbetsplats och är avspärrad med grindar och skylt genomfart förbjuden. Det finns ett väghållarbeslut på gatan vilket innebär att all trafik förutom den som ska in på byggarbetsplatsen är förbjuden. Polis och räddningstjänst är meddelade.Detta är för att undvika olyckor och incidenter inne på arbetsområdet. Daniel/park-gata

 5. VadBetyderEnAvstängdVäg skriver:

  Om vägen är avstängd så har väll ingen privatperson lov att vistas på vägen, man hade lika gärna kunnat grävt upp hela vägen, ska man då spara hanfikappsplatsen? En avspärrad väg på grund av ombyggnation betyder att man som privatperson ej har rätt att vistas på vägen, oavsett om man är frisk eller handikappad,
  Hade högen ej legat där och en handikappad man parkerat på platsen så hade mannen begått ett brott och riskerat böter. Så lägg ner diskussionen och lär er kolla upp om det finns ett väghållarbeslut som gett lov till att stänga av vägen. Finns detta så får de lägga upp material var som helst på vägen, det innefattar även parkeringar.

Kommentarerna är stängda