Gå direkt till Nyheten (Morgontrafiken: Krock på Majorsallén)

 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 18 september 2019
 1. Dagens namn:
 2. Orvar
 3. I morgon:
 4. Fredrika

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Morgontrafiken: Krock på Majorsallén

Publicerad fredag, 10 maj 2019, 08:39 av Björn Smitterberg

En krock mellan ett par personbilar inträffade på morgonen i korsningen mellan Majorsallén och Floragatan. Bilarfick kraftiga skador, men det är inte känt om personer fick allvarliga skador.

Foto: Westy – Bilden är klickbar till större format.

3 kommentarer på “Morgontrafiken: Krock på Majorsallén”

 1. Robert skriver:

  Är det tredje eller fjärde krocken i samma korsning det senaste året? Ska det vara så svårt att lära sig högerregeln? Jag cyklar genom korsningen varje dag och det är ofta man ser bilar i hög fart passera korsningen längs med Majorsallén. Har själv stannat med cykeln för bilar i korsningen och samtidigt blivit omkörd av bilister som valt att inte stanna, eller ens se sig för.

 2. Johan skriver:

  Bilister i Lidköping är överlag dåliga på att respektera trafikregler och hastighetsgränser. Jag cyklar dagligen på Östbygatan och det är aldrig någon bilist som respekterar t.ex. högerregeln när det kommer någon cyklande. Sen när det kommer till rondellerna är bilisterna ännu sämre på att respektera cyklister.

 3. Jens skriver:

  Håller med ovan!
  Har själv krockat just i denna korsning pga att personen i andra bilen inte har lärt sig högerregeln.
  Lidköpings borna är mycket dåliga på just högerregeln, bara för att man färdas på en lite bredare väg än sido gatorna, måste man förstå att kommer det någon annan bilist från höger så gäller högerregeln om man inte har uppsatta huvudleds skyltar på vägen du kör på!
  Även bilar som färdas på Majåkervägen, borde lära sig högerregel

Kommentarerna är stängda