Gå direkt till Nyheten (Folkets Hus: Veckans filmpremiärer)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 17 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Hildegard och Magnhild
  3. I morgon:
  4. Orvar

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Folkets Hus: Veckans filmpremiärer

Publicerad fredag, 10 maj 2019, 01:04 av Björn Smitterberg

Det här är det filmer som har premiär på Folkets Hus.

UglyDolls
De positiva och bekymmersfria UglyDolls ställs inför frågan om vad det innebär att vara annorlunda. Där en önskan om att bli älskad i slutändan leder till insikten om att vem du verkligen är faktiskt är det som betyder mest.
7 år
Språk: Svenska (dubbat)
Genre: Animerat, familj
Trailer

Amundsen
Drama om Roald Amundsen, som var den första personen att nå fram till Sydpolen. Han var inte bara en framgångsrik upptäcktsresande utan även en fascinerande person. För att nå sina mål drog han sig inte för att ljuga och bedra sina närmaste, vilket ledde till att han fick betala ett högt pris som människa.
11 år
Språk: Norska, svenska, engelska; svensk text
Trailer

John Wick: Chapter 3
Efter att ha dödat en medlem av Höga bordet, ett internationellt sällskap för yrkesmördare, så utesluts den skicklige lönnmördaren John Wick ur gruppen. Med en prislapp på 14 miljoner dollar på sitt huvud blir han en måltavla för hänsynslösa prisjägare från hela världen.
15 år
Språk: Engelska; svensk text
Trailer