Gå direkt till Nyheten (Lidköping får De la Festival på fredag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 17 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Hildegard och Magnhild
  3. I morgon:
  4. Orvar

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköping får De la Festival på fredag

Publicerad onsdag, 08 maj 2019, 11:22 av Björn Smitterberg

Det är ett omfattande program som förbereds tillpå fredag då De la Festival ska genomföras på sSenportsplatsen och i Folkets Hus. Bakom arrangemanget står flera olika urbildningsinriktningar och program vid de la Gardiegymnasiet.

I nästan ett halvt dygn ska festen pågå med musik, konst, street art, mode, trender, mat, hälsa, fysiska aktiviteter och mycket annat. Under en del av programmet riktar man sig särskilt till högstadieelever men i övrigt är det alla som ingår i målgruppen. Till konserten på kvällen är de tinträde.

Läs mer på den särskilda hemsidan – klicka.