Gå direkt till Nyheten (Polisen om natten: Lugnt)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 15 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Sigrid och Siri
  3. I morgon:
  4. Dag och Daga

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Polisen om natten: Lugnt

Publicerad tisdag, 07 maj 2019, 06:55 av Björn Smitterberg

Sent på måndagskvällen inträffade ett bråk i Vara, men det var inte värre än att poliser kunde tala de inblandade till rätta. det är det allvarligaste som Polisen har i rapportväg från natten till tisdagen.

När det gäller andra händelser i Västra Götaland kan nämnas ur Polisens rapporter:

Kl 02.36 Göteborg, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Polis kallas till ett hotell vid Skeppsbroplatsen. Där har ett konditori påbörjat en leverans av bröd till hotellet och parkerat utanför. Föraren lastar ur bilen när en kvinna hoppar in i bilen och kör från platsen. Polisen larmar ut händelsen/bilen för spaning. (i övrigt se nedan).

Kl 02.48 Göteborg, tillgrepp av fortskaffningsmedel mm
En lätt lastbil ska enligt anmälaren kört in i ett betongfundament. När polisen kommer fram visar det sig vara den tidigare efterlysta bilen från Skeppsbroplatsen. I bilen sitter en kvinna som själv uppger att hon är efterlyst. Kvinna körs till sjukhus för kontroll, bilen bärgas från platsen. Kvinnan grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning, drograttfylleri.