Gå direkt till Nyheten (Veckans nya filmer på Folkan)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 17 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Hildegard och Magnhild
  3. I morgon:
  4. Orvar

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya filmer på Folkan

Publicerad fredag, 03 maj 2019, 01:23 av Redaktionen

Veckans biopremiärer på Folkets Hus i Lidköping

Red Joan
En dag får den pensionerade bibliotekarien Joan Stanley (Judi Dench) besök av brittiska säkerhetstjänsten, som arresterar henne för spioneri. Alla i Joans närhet chockas av att denna stillsamma dam misstänks för att vara en av de mest inflytelserika spionerna i historien. Hur hamnade hon i så radikala kretsar? Vi får följa Joan när hon som ung Cambridgestudent får ett eftertraktat assistentjobb på ett topphemligt forskningsprojekt kring atomvapen. Joan lär känna ryskan Sonya och hennes kusin Leo. Hon imponeras av den sofistikerade Sonya och förälskar sig i den upproriske Leo, dras in i deras politiska tillvaro och börjar ge dem topphemlig information. Snart ställs hon inför en livsavgörande fråga: kan man svika sitt land och de som man älskar för att rädda dem?
Från 11 år
Språk: Engelska, svensk text
Trailer

Long Shot
Han är en hårdkokt politisk journalist med en talang för problem. Hon är en av landets högsta diplomater med en talang för … ja, allting. När Fred Flarsky återförenas med sin första förälskelse, som också råkar vara den nuvarande amerikanska utrikesministern, Charlotte Field, charmar han henne med sin ironiska humor och sina minnen av hennes ungdomliga idealism. Som en del av sina förberedelser för att kandidera till presidentposten anlitar Charlotte Fred för att hjälpa till med att skriva hennes kampanjtal, och deras ömsesidiga attraktion till varandra leder till en världsomspännande kärleksaffär. Men Freds sorglösa och lite obetänksamma öppenhet, historiskt och nuvarande, kan stoppa Charlottes valkampanj innan den ens har hunnit börjat.
Från 11 år
Språk: Engelska, svensk text
Trailer

Pokémon Detective Pikachu
Efter privatdetektiven Harry Goodmans mystiska försvinnande försöker hans son Tim ta reda på vad som hänt. Till sin hjälp har han den hysteriskt roliga och gulliga superdeckaren Pikachu. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr på Ryme Citys neonbelysta gator för att lösa mysteriet. På vägen avslöjar de en ondskefull plan som hotar hela Pokémon-universumets existens.
Från 11 år
Språk: Engelska, svensk text
Trailer

Biljetter