Gå direkt till Nyheten (Krockade, berusad i stulen bil, med vildsvin)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 11 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Mårten
  3. I morgon:
  4. Konrad och Kurt

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Krockade, berusad i stulen bil, med vildsvin

Publicerad tisdag, 30 april 2019, 06:57 av Björn Smitterberg

Polisen har flera rapporter om händelser i västra Skaraborg i natt.

Redan på måndagskvällen rapporterade Lidköpingsnytt om ett bråk i Skara. det bråket var inte allvarligt och poliserna kunde medla mellan parterna.

21,12 Polis larmas till Jung och en väg där en bilist blivit omkörd av en annan. I samband med omkörningen har bilarna krockats och den omkörande försvann från platsen utan att stanna.

01,17 Poliser stoppar bilist på Södergatan i Grästorp. Föraren befinns än en gång köra utan körkort och påverkad. Föraren medtogs för kroppsbesiktning, och bilen togs i beslag.

03,13 Poliser observerar hur en bilist på länsväg 187 mot Vara och riksväg 47 kör på ett vildsvin och lämnar platsen utan att stanna. Poliser får stopp på bilisten som visar sig vara narkotikapåverkad, körkortslös och köra en stulen bil. Genom att ha kört på ett vildsvin och sedan lämna platsen blev det även  jaktbrott. Mannen sitter gripen hos Polisen på tisdagsmorgonen.

03,32 Olaga intrång på byggarbetsplats på Valhallavägen i Skara. Vittnen har sett tre personer röra sig inne på platsen men det är inte känt om något stulits.