Gå direkt till Nyheten (Två gripna – misstänks för misshandel)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 27 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Två gripna – misstänks för misshandel

Publicerad söndag, 28 april 2019, 08:23 av Redaktionen

polisbil2018En man och en kvinna greps tidigt på söndagsmorgonen misstänkta för att ha misshandlat en annan man.

Polisen arbetar när detta skrivs med fallet och har inte så mycket att tillägga just nu. Den misshandlade fördes med okända skador till sjukhus av ambulanspersonal. Händelsen medförde Polisinsats klockan 4,42 på Tornväktargatan.

Sent på lördagskvällen inträffade ett annat bråk. det var en privat fest i Saleby som fick besök av objudna gäster. Det blev bråk och Polisen har fått ta emot fyra anmälningar om misshandel. Polisen har indikationer på vilka gärningsmännen är. Ingen skadades allvarligt.

På lördagskvällen stoppades en bilist i Årnäs i Götene av poliser. Mannen hävdade att han druckit efter att ha kört och togs därför med för en särskild form av provtagning – ett eftersupningstest. Mannen var då så berusade att han omhändertogs för tillnyktring.