Gå direkt till Nyheten (Här är sommarens musikprogram på Falkängen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 24 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Här är sommarens musikprogram på Falkängen

Publicerad onsdag, 24 april 2019, 11:22 av Tore Sahlström

cecilia-d-tore180704Sommarmusiken på Falkängen nu spikat.

Sommarmusiken på Falkängen har nu blivit en tradition och, ett begrepp efter tio års engagemang. Under fem kvällar i juli är scenen vid Falkängens kaffestuga fylld med musiker och, trädgården fylld med publik.

Arrangörerna tycker att det är trevligt att få bjuda kommuninnevånarna och turisterna på ett sommarevenemang som, är gratis och att konserterna är placerade på Falkängen är ingen slump.

Lidköpings kommun har sin gratisunderhållning i Stadsträdgården under sommarperioden och Hällekis har sitt. Lidköping brukar ha sina artisuppträden oftast på torsdagkvällar medan Hällekis har sina på onsdagskvällarna. Så för dem som gillar att lyssna på gratis sommarmusik i vacker miljö har en hel del att välja på kommande sommar.

Här är programmet på Falkängen sommaren 2019.

3 juli: ”Sommarfärden” med Amanda Karlsson och Stina Jakobsson sång, Benjamin Kjell piano, Gustav Dalemo sax. Gruppen bjuder på körsång i somriga arrangemang.

10 juli:  Kaurna Cronin Band ett turnerande band från Adelaide i Australien. Gruppen spelar folkmusik från ”down under”.

17 juli: Dún Aengus . Duon består av Peter Andersson och Martin Rahmberg som, spelar irländsk folkmusik.

24 juli:  Per Svensson som är vissångare och har artistnamnet Polarn. Han bor numera I Göteborg men har sina rötter i Gössäter. Skriver visor om Kinnekulle . Per innehar en hel vissamling om Kullen.

31 juli:  Our Home duo. Vilma Bäckström sång och Javiera Torres Vara bjuder på pop och schlagers med en härlig energi.

cecilia-a-tore180704

Bilder från förra sommaren då, gruppen Cecilia uppträdde på Falkängen.