Gå direkt till Nyheten (BUP omorganiseras)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 28 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

BUP omorganiseras

Publicerad onsdag, 24 april 2019, 21:10 av Redaktionen

Det blev i dag ett politiskt beslut som innebär att BUP-verksamheten i Skaraborg omorganiseras. Mottagningen i Lidköping blir därmed en slags satellit till andra. Lokaler blir kvar, men personalen får komma från annat håll för att arbeta här.

Verksamheten ska få fler mobila team för hembesök.

Frågan ska även upp i styrelsen för skaraborgs sjukhus på fredag.

En kommentar på “BUP omorganiseras”

  1. Watchingeye skriver:

    Fattar jag det nu rätt, innebär det alltså att man skiter i att se till betydelsen av kontinuitet vad gäller möjligheten att få möta samma vårdpersonal. Man bortser också från den oro som uttryckts vad gäller att få hemmet att bli en del av vårdinrättningarna. En lösning som passar några men inte majoriteten, såvitt jag förstått. Som vanligt är det stålarna som vinner över de svagaste i samhället. Tendensen håller i sig. Sorgligt o skandallöst.

Kommentarerna är stängda