Gå direkt till Nyheten (Veckans nya filmer)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Orvar
  3. I morgon:
  4. Fredrika

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya filmer

Publicerad fredag, 12 april 2019, 00:57 av Björn Smitterberg

ikon-folketshusfolkanHär är de nya filmerna på reperto0aren i Folkets hus.

The Curse of La Llalona
Efter att ha ignorerat den kusliga varningen från en mamma som misstänks för barnmisshandel, blir en socialarbetare och hennes egna barn snart indragna i en skrämmande och övernaturlig värld.
Från 15 år
Språk: Engelska, svensk text
Trailer

Hellboy
Den demoniske antihjälten Hellboy åker till den engelska landsbygden för att bekämpa en trio rasande jättar. Snart kommer han i kontakt med Nimue, en återuppstånden häxa som törstar efter att hämnas ett förräderi i det förflutna. I en kamp mellan det övernaturliga och det mänskliga är Hellboy fast besluten att stoppa Nimue och rädda världen från dess undergång.
Från 15 år
Språk: Engelska, svensk text
Trailer

Mid90s
Super Nintendo, Nirvana och skejtboardar. Trettonårige Stevie växer upp i 1990-talets Los Angeles med en mobbande storebror och en mamma som han bara inte orkar med. Han letar efter andra sammanhang att passa in i. Stevie tyr sig till några äldre skejtare som välkomnar honom som en i gänget, och det blir en sommar med rullbrädor, svordomar och urspårade fester.
Från 11 år
Språk: Engelska, svensk text
Trailer

After
Tessa Young är en 18-årig tjej som går på college, lever ett lugnt liv, har utmärkta betyg och en städad pojkvän. Hon är ambitiös och har alltid planerat saker i god tid – tills hon möter den kaxige Hardin, som har för många tatueringar och piercingar och en mörk hemlighet i bagaget. Tessa faller för Hardin, och de inleder ett stökigt förhållande som helt förändrar Tessas framtidsplaner.
Från 7 år
Språk: Engelska, svensk text
Trailer

Drömparken
I nya familjefilmen Drömparken kommer den kreativa flickan Junes drömmar till liv.
Från 7 år
Språk: Svenska (dubbat), svensk text
Trailer

Asterix: Den magiska drycken
Efter ett fall under mistelplockning bestämmer druiden Panoramix sig för att det är dags att säkra byns framtid. Ledsagad av Asterix och Obelix ger han sig ut på en resa på jakt efter en begåvad ung druid som kan föra vidare hemligheten om den magiska drycken.
Från 7 år
Språk: Svenska (dubbat), svensk text
Trailer

Biljetter

bioannons