Gå direkt till Nyheten (Folkets Hus: Carl-Einar på fredag!)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 17 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Hildegard och Magnhild
  3. I morgon:
  4. Orvar

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Folkets Hus: Carl-Einar på fredag!

Publicerad tisdag, 09 april 2019, 11:48 av Redaktionen

heckner

Trollkarlen, musikern och komikern Carl-Einar Häckner intar Lidköpings Folkets Hus scen med föreställningen ”En isbjörnssaga”.

Efter en lång turné runt hela landet får vi äntligen ta del av ett allvar som slår oss rakt i magen mellan hysteriskt vansinnestrolleri och, som Carl-Einar själv uttrycker det ”kvalificerat nonsens i toppklass”.

Läser vi lite noggrannare i innehållsförteckningen förstår vi att vi befinner oss långtifrån tomma kickar. ”Jag vill undersöka det som är det viktigaste, det finaste, det som gör oss till människor”, förklarar Häckner. Under samma kväll tar vi oss genom berättelsen om att bli rånad på en bit av livet, om de svarta hålen, och på vägen fungerar skratten som ventiler, och vi kan gå upprätt för att möta den nästan isbjörnslösa världen.

Fredag  19 Pris: 195 kr