Gå direkt till Nyheten (Målet närmare sig för spinningen mot cancer)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 17 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Hildegard och Magnhild
  3. I morgon:
  4. Orvar

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Målet närmare sig för spinningen mot cancer

Publicerad lördag, 06 april 2019, 13:22 av Björn Smitterberg

spinning2019-lopLidköping är något av en huvudstad i spinning. Barncancerfondens evenemang Spin for hop slog rekord i Lidköping förra året och nytt deltagarrekord är målet i år. Det gäller att cykla minst ett 45-minuterspass. När detta skrivs närmar sig inkomsten 900.000 kronor och målet är 1,25 miljoner.

spinning2019-a

Evenemanget drar mycket folk till Idrottens hus och genomförs välorganiserat. Företag, föreningar och kompisgrupper har anmält sig och kör tillsammans, såväl som enskilda. anmälningsavgiften går till Barncancerfonden.

spinning2019-b