Gå direkt till Nyheten (Här finns årets campingföretagare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 17 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Hildegard och Magnhild
  3. I morgon:
  4. Orvar

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Här finns årets campingföretagare

Publicerad fredag, 05 april 2019, 16:45 av Redaktionen

genre_camping_90714Årets campingföretagare återfinns i Västergötland, närmare bestämt i Lidköping. Priset delades ut igår kväll på SCR Svensk Campings årskonferens där några av branschens framstående företagare premierades.

– 2018 var ett unikt år på många sätt och branschen satte en mängd nya rekord. En av årets höjdpunkter är att få premiera branschens driftiga företagare, säger Tomas Ringsby Petersson, ordförande SCR Svensk Camping.

SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. I veckan samlades medlemmar från hela landet för årskonferens på Gekåsbyn i Ullared. Konferensen avslutades med att framstående företagare uppmärksammades.

Det mest prestigefulla priset Årets campingföretagare gick till Kronocamping Lidköping. Fina utmärkelser gick också till pristagare från Blekinge, Småland, Värmland och Halland.

Presssmeddelande