Gå direkt till Nyheten (Minister till Vara och Grästorp)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 28 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Minister till Vara och Grästorp

Publicerad torsdag, 04 april 2019, 08:40 av Björn Smitterberg

mikaeldamberg180502Inrikesminister Mikael Damberg besöker Skaraborg på lördag.
Arkivbild: Mikael Damberg i Lidköping i maj 2018.

Först sker ett besök hos Stallberg Lantbruk AB i Södra Kedum. Vid detta besök kommer dessutom företrädare från LRF och lokala polisen i Vara att medverka.
Här vill ministern diskutera den, för landsbygdsföretagare, viktiga frågan om stölder av bl.a. diesel och verktyg som förekommer inte minst på landsbygden. Vid besöket kommer också frågan om den utsatthet som många köttproducenter drabbas av från djurrättsaktivister att diskuteras.

Vid besöket i Vara och Grästorp deltar även Fredrik Nelander, socialdemokrat och oppositionsråd i Vara, samt riksdagsledamoten, Lidköpingspolitikern Carina Ohlsson.

Efter detta besök kommer Mikael Damberg att åka vidare till Grästorps konserthus för att medverka på Socialdemokraterna i Skaraborgs distriktskongress. Här kommer Mikael Damberg att hålla ett anförande inför kongressen.

En kommentar på “Minister till Vara och Grästorp”

  1. Volvo850 skriver:

    Glöm för all del inte att prata om bensin priset också. Kostar ju fasen snart hundra spänn att åka till biltema och köpa körv. Fixa skatten på Volvo också. Vårt bevarande av hederlig svensk ingenjörskonst borde belönas istället för att straffas. Fixar ni inte detta så röstar jag och alla mina kusiner på Volvopartiet i nästa val!!

Kommentarerna är stängda