Gå direkt till Nyheten (Johan Esplund är årets spelare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 19 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Fredrika
  3. I morgon:
  4. Elise och Lisa

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Johan Esplund är årets spelare

Publicerad onsdag, 03 april 2019, 14:31 av Redaktionen

Det är nu klart att årets spelare i svensk bandy är Villas Johan Esplund.

Juryn, bestående av en blandning av journalister, tränare och andra bandykännare, har utsett Villa Lidköpings offensive stjärna Johan Esplund, med moderklubb Elles IF, till Årets Spelare på herrsidan i svensk bandy säsongen 2018/19.

Motivering:

”Ett offensivt geni som har förmågan att överraska vem som helst, när som helst. Han hotar motståndarna med allt från sensationella dribblingar till briljanta passningar och var en starkt bidragande anledning till att Villa Lidköping BK i år blev svenska mästare för första gången”.