Gå direkt till Nyheten (77-åring kraschade i busskur i Skara)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

77-åring kraschade i busskur i Skara

Publicerad tisdag, 19 mars 2019, 15:44 av Björn Smitterberg

En 77-årig bilist som först kört rakt över en rondell och sedan kraschat med en busskur i Skara försäkte även fly fältet.

Det var vid lunchtid som poliser skickas till Skaraborgsgatan, där en personbilsförare kört in i en busskur. Enligt vittnen ska föraren först ha kört över en rondell, och sedan vidare in i busskuren vid hållplats Valhall.

Två personer befann sig i bilen, och föraren uppges efter kollisionen med busskuren att försöka köra från platsen. Flera personer har sett händelsen.  Ingen person kom till skada men busskuren förstörd. Föraren anmäls för vårdslöshet i trafik.