Gå direkt till Nyheten (Har kommunen gjort något åt hot mot BUP?)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. Tisdag 25 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Har kommunen gjort något åt hot mot BUP?

Publicerad fredag, 15 mars 2019, 09:36 av Redaktionen

vensterpartiet

Även om barn- och ungdomspsykiatrin BUP ligger under regionen frågar vänsterpartisten Jenny Hallström om Lidköpings kommun gjort något flör att försöka påverka ett beslut som kan innebära försämringar för BUP:s brukare i Lidköping.
Frågan ställs som en enkel fråga till Jonas Sundström (S).

5 kommentarer på “Har kommunen gjort något åt hot mot BUP?”

 1. Watchingeye skriver:

  Det mest intressanta just torde väl ändå vara hur V själva agerar i regionen. Är det månne så att även V kommer att svika de mest utsatta? En trend som ter sig allt tydligare hos alla partier, när vackra ord övergår till handling. Att tro att kommunen skulle ta nån strid för denna utsatta målgrupp är nog naivt att tro.

 2. Lunnarn skriver:

  Läser i Bandybladet att vänstern röstar för nedläggning.Vore på plats att fråga sina egna först.Eller?Och den frågan blir väl inte så enkel?Eller?

 3. Watchingeye skriver:

  En enkel fråga borde ju leda till ett relativt snabbt svar, men…njaee… Så funkar det inte nu för tiden i kommunen. Har du en otrolig tur, skickas kanske nån tjänsteman fram. Hedvall….du är saknad.

 4. RGR skriver:

  Är det sant att V i regionen röstade för nedskärningarna? I så fall är jag besviken. Jag VILL verkligen tycka om Vänsterpartiet, men de gör det inte alltid så lätt för en…

 5. Björn Smitterberg skriver:

  Jag har fått uppgifter om att V dementerat det som skrivits tidigare om dess ställningstagande – men har inte själv kontrollerat och har heller inte skrivit om det tidigare.

Kommentarerna är stängda