Gå direkt till Nyheten (Föreläser för att ge anställda inspiration
Vilka barn hittar på bästa lekarna?)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 24 maj 2019
  1. Dagens namn:
  2. Ivan och Vanja
  3. I morgon:
  4. Urban

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Föreläser för att ge anställda inspiration
Vilka barn hittar på bästa lekarna?

Publicerad fredag, 15 mars 2019, 10:27 av Redaktionen

föreläsareDet är AB Bostäder som vill inspirera alla kommunanställda med att bjuda in till Milad Mohammadi som ger en föreställning på Folkets Hus på torsdag. 

”Lika barn leka bäst, men olika barn hittar på de bästa lekarna!”

Genom att bjuda in kommunanställda till en inspirerande föreläsning med Milad Mohammadi, vill AB Bostäder i Lidköping bidra till ett samhälle där utmaningar och mångfald ses som en tillgång.

Möt inspiratören Milad Mohammadi – en av de mest uppskattade talarna i näringslivet. På sitt unika sätt att kommunicera, inspirerar han till mångfald, integration och ledarskap.

Milad som föddes i slutet av 80-talet kom som flykting till Sverige från Iran och mötte tidigt en värld där utanförskap och diskriminering dominerade. Föräldrarnas hårda kamp gav Milad en stark drivkraft och endast 22 år gammal var han både Sveriges yngsta jurist och statsvetare. Idag förknippas han som en oförglömlig talare
– Alla människor har en viktig roll och vi måste bygga upp ett samhälle där vi ser lösningar istället för problem. Där vi ser möjligheter i olikheter. Därför bjuder vi in till denna föreläsning där vi, tillsammans, får lyssna till samma berättelse och fortsätta göra skillnad, berättar Malin Gustafsson, marknadschef på AB Bostäder.

Pressmeddelande