Gå direkt till Nyheten (Frälsningsarmén i helg och vardag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 24 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Frälsningsarmén i helg och vardag

Publicerad torsdag, 14 mars 2019, 09:32 av - Inskickat material

På söndag förmiddag inbjuds alla till en ”Gemenskapsgudstjänst kring kaffeborden”. Samlingen leds av Sara Dahlberg och kommer att kretsa kring Efesierbrevet 3. Kyrkkaffet ingår på ett påtagligt sätt i själva gudstjänsten.

På måndagseftermiddagen är det åter en möjlighet att få serverat ”Sånger till kaffet”. Det blir sång, gemenskap, samtal och fika i en god blandning. För denna träff svarar Maria Åhman Persson, Ingelise Linck och Uno Hallqvist.

Tisdagen bjuder två samlingar:
På förmiddagen är det Tisdagsträff, med samtal, gemenskap, fika och möjlighet till handarbete.
På eftermiddagen ges möjlighet för de lite yngre barnen, att ägna sig åt Utelek – med samling vid den amerikanska fotbollsplanen på Margretelund.

Onsdagseftermiddagen bjuder som brukligt en familjemiddag (gärna med anmälan till kåren). I samlingen ingår såväl scouter som Musiklek. Under tiden för dessa aktiviteter finns möjlighet till ”lära-känna-samtal”

Välkommen till Frälsningsarmén!