Gå direkt till Nyheten (Råda BK-flickor i futsal-cup)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 17 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Hildegard och Magnhild
  3. I morgon:
  4. Orvar

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Råda BK-flickor i futsal-cup

Publicerad söndag, 10 mars 2019, 11:44 av - Inskickat material

rådabkRåda BK F06 (F13) var och spelade Tånga Futsal cup i Vårgårda med två lag. Ett av lagen tog sig till slutspel och efter att de vann gruppen obesegrade blev det kvartsfinal mot Byttorps IF (Borås)som besegrades med 2-4.

I semifinalen ställdes laget mot Bergdalens IK (Borås) vilka besegrades med 0-2.

I finalen blev det en mycket jämn tillställning mot Trollhättans BOIS som bjöd upp till bra motstånd. När det var endast var 5 sekunder kvar av finalmatchen gjorde Rådalaget 1-0 och glädjen blev total.

rådabk

Följande spelare och ledare deltog:
Johanna Marklund, Hedda Sabel Andersson, Svea Aronsson, Alicia Lundquist, Filippa Fagerlind, Tea Andersson Lans, Emmy Jondell, Alice Anderberg, Selma Funk, Klara Blomkvist, Ida Selmosson, Agnes Dellenborg, Ebba Svensson, Tuva Östlind och Therese Pettersson.
Ledare var: Petra Aronsson, Sandra Andersson och Claes Vinge