Gå direkt till Nyheten (Bråk vid buss i Järpås – vittnen söks)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 maj 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bråk vid buss i Järpås – vittnen söks

Publicerad söndag, 10 mars 2019, 07:59 av Björn Smitterberg

ikonpolis170720En man blev nedslagen och sparkad i huvudet av andra i samband med att en grupp steg av en buss på Storgatan i Järpås vid tretiden i natt. Polisen har vittnen men vill ha fler, gärna andra resenärer på bussen.

Det var flera andra personer som misshandlade en man som fick rejält med stryk. En person försökte avstyra bråk och gå emellan, men blev också slagen.

Poliser söker även efter en man som anmäldes för misshandel av en kvinna i en lägenhet i Lidköping strax efter midnatt. En kvinna slog larm efter att ha blivit knuffad omkull och sparkad. Den misstänkte gärningsmannen lämnade snabbt lägenheten när poliser var på väg och har inte anträffats när detta skrivs.