Gå direkt till Nyheten (Höjda elpriser oroar)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Lördag 24 augusti 2019
  1. Dagens namn:
  2. Bartolomeus
  3. I morgon:
  4. Lovisa och Louise

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Höjda elpriser oroar

Publicerad fredag, 08 mars 2019, 06:30 av Björn Smitterberg

Kommunens idrottsanläggningar drabbas av att elpriserna gått upp. Förvaltningschefen Lars Svensson har konstaterat att det varit betydligt högre kostnader för el i januari i år jämfört med förra året. 

Idrottsanläggningar kräver ofta mycket ljus och det påverkar självklart driftskostnaderna. Men vid årsskiftet kom höjda kostnader för el vilket medförde att Lars Svensson tog upp och informerade om elkostnaden när Kultur- och fritidsnämnden sammanträdde på torsdagen. Inga siffror nämndes – de kommer att presenteras inom kort.