Gå direkt till Nyheten (Satsning på utveckling av turismföretag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 21 augusti 2019
  1. Dagens namn:
  2. Jon och Jonna
  3. I morgon:
  4. Henrietta och Henrika

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Satsning på utveckling av turismföretag

Publicerad torsdag, 07 mars 2019, 11:27 av Björn Smitterberg

Destinationsbolagen Läckö-Kinnekulle och Next Skövde gör en gemensam satsning mot företagsutveckling inom besöksnäringen i Skaraborg. Nu har det blivit klart med att det blir ett Leaderprojekt som får stöd genom europeiska fonder via Leader Västra Skaraborg.

Satsningen ska resultera i fler exportmogna och certifierade företag inom Västsvenska turistrådets affärsutvecklingsmodell ”Sverige – Norden – Världen”. De företag som deltar i projektet kommer få individuell stöttning i sin egen företagsutveckling för att nå certifiering som Världenföretag inom affärsmodellen. Projektet fokuserar på ökad digital närvaro samt att bygga och stärka nätverk inom branschen i Skaraborg.

Stödet hämtas i regionalfonden med 600.000 kronor.