Gå direkt till Nyheten (Stora fordon vållar parkeringsproblem)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stora fordon vållar parkeringsproblem

Publicerad tisdag, 05 mars 2019, 14:30 av Björn Smitterberg

Blandningen av handel och industrier i Änghagen har medfört ett nytt problem. De stora bilarna behöver plats som samtidigt hindrar en del butiker.

Det är inte den stora kundparkeringen som har problem, utan verksamheter som ligger inne i Änghagen vid gator som Änghagsgatan, Lindhagsgatan Tallhagsgatan störs av att långtradare tar för stor plats.

Frågan väcktes i Samhällsbyggnadsnämnden i dag av moderaten Christian Pousette so0m fick hela nämnden med sig för att en översyn för uppställningsplatser för långtradare ska skapa – en plats chaufförer kan använda när de väntar på att lasta eller lossa.