Gå direkt till Nyheten (Veckans nya filmer på Folkets Hus)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 27 maj 2019
  1. Dagens namn:
  2. Beda och Blenda
  3. I morgon:
  4. Ingeborg och Borghild

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya filmer på Folkets Hus

Publicerad fredag, 15 februari 2019, 00:45 av Redaktionen

ikon-folketshusfolkanHär är en kort presentation av de filmer som kommer upp på Folkets Hus.
Eld & lågor 
Tivolikärlek baserad på en otrolig, men sann, historia. Året är 1940 och på var sin sida om Allmänna gränd på Djurgården ligger två konkurrerande nöjesparker, det tjusiga Gröna Lund med karuseller för barnfamiljerna och det simpla Nöjesfältet med billig öl, levande musik och lättklädda damer. De två ägarfamiljerna har legat i öppen strid med varandra i decennier, men allt förändras när de unga arvtagarna, John och Ninni, inleder en förbjuden kärlekshistoria.
Från 15 år
Språk: Svenska – svensk text
Regissör: Måns Mårlind/Björn Stein
Trailer

Ben Is Back
Se Julia Roberts och Lucas Hedges i känslosamt och varmt drama. Nittonårige Ben Burns återvänder oväntat hem till sin familj på julaftons morgon. Bens mamma Holly är lättad och välkomnar honom men är samtidigt djupt oroad att han kommer ta droger. Under ett turbulent dygn uppdagas nya hemligheter och en mammas odödliga kärlek till sin son sätts på prov, när hon gör allt i sin makt för att hålla honom säker.
Från 11 år
Språk: Engelska – svensk text
Regissör: Peter Hedges
Trailer

Biljetter

Material från Folkets Hus