Gå direkt till Nyheten (Lugn natt i Lidköping – igen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lugn natt i Lidköping – igen

Publicerad fredag, 15 februari 2019, 06:53 av Björn Smitterberg

Polisen har denna vecka haft ovanligt lugna nätter. Det enda som stört ordningen är ett gäng unga som sysslat med bus i Grästorp. Torsdagskvällen var den andra kvällen det skedde.
Klicka rubriken och läs om en händelse i Sollebrunn.Från region Väst rapporteras bl a;

Polis larmas till en adress på Korngatan i Sollebrunn. En person uppges vara skjuten, oklart skadeläge. Den skadade uppges ha en skada i en axel. Även ambulans larmas till platsen. Polisen finner en man med en trolig skottskada i axeln på platsen. Ambulansen kör den skadade till NÄL, polis medföljer till sjukhuset. På plats finns ett antal personer, samtliga känner varann sedan tidigare. En person uppges ha försvunnet från platsen i bil, möjligen gärningsmannen.

Efter det att samtliga hörts på platsen grips två kvinnor på platsen. Platsen för brottet spärras av. En teknisk undersökning kommer att genomföras. Den person som försvann på platsen är fortfarande inte anträffad. Den skadade har inga livshotande skador. Något vapen har ännu inte anträffats.