Gå direkt till Nyheten (Ny personalchef i Lidköping – hämtas från Grästorp)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 17 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Naemi och Naima
  3. I morgon:
  4. Lillemor och Moa

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ny personalchef i Lidköping – hämtas från Grästorp

Publicerad fredag, 01 februari 2019, 11:59 av - Inskickat material

karolinanilsssonkjäll-personalchefKarolina Nilsson Kjäll tar över som personalchef i Lidköpings kommun efter Nils Svensson.

Karolina Nilsson Kjäll kommer närmast från tjänsten som personalchef i Grästorps kommun en kortare tid. Tidigare arbetade hon som personalstrateg i Skara kommun.

– Jag är väldigt glad och stolt över förtroendet att få bli ny personalchef i Lidköpings kommun, det ska bli spännande att nu ta klivet över till en större organisation. Det finns så mycket potential och resurskraft i Lidköping och det ska bli spännande att få vara en del av detta. Först och främst vill jag lära känna organisationen och allt det goda arbete som redan görs. Sedan ser jag fram emot att bidra med fortsatt utveckling inom HR-området för att tillsammans med organisationen rusta oss för att möta framtida utmaningar och bygga vidare på ett attraktivt och hållbart arbetsgivarvarumärke säger Karolina Nilsson Kjäll.

– Vi sökte en person som kan vara med och utveckla Lidköpings kommun i ett expansivt läge. Världen utvecklas alltmer åt det digitala hållet och vi behöver en personalchef som kan hantera de frågorna. Personalen i kommunen är de viktigaste vi har för att ge Lidköpingsborna en bra service, menar Jan Fransson, kommundirektör.

Karolina Nilsson Kjäll kommer börja jobba i Lidköpings kommun under tidig vår.