Gå direkt till Nyheten (R&B-stjärnan Cherrie till Vara Konserthus)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 05 december 2019
  1. Dagens namn:
  2. Sven
  3. I morgon:
  4. Nikolaus och Niklas

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

R&B-stjärnan Cherrie till Vara Konserthus

Publicerad söndag, 27 januari 2019, 11:29 av - Inskickat material

varakonsert

Cherrie åker ut på turné på Skandinavienturné och besöker Vara Konserthus den 2 mars.

Efter 1,5 års turnerande över stora delar av världen och det hyllade skivsläppet ”Araweelo” är R&B-stjärnan Cherrie hetare än någonsin, skriver Vara konserthus i ett pressmeddelande.

Med sitt dubbelt Grammisnominerade album – och en hjärtemoji från självaste Rihanna för videon till ”163 För evigt” – gör sig Cherrie redo för att bjuda på mer.

Cherrie som under åren erhållit flertalet nomineringar och priser från både Grammis och P3 Guld har onekligen nått stjärnstatus i både Sverige och runt om i världen. Framgångarna till trots har Cherrie aldrig förlorat kontakten med uppväxtorten Rinkeby och den inre gemenskap som inspirerat starkt till hennes texter och sound. En gemenskap som fyller Cherrie med kärlek, engagemang och energier hon gärna delar med sig av på scenen.

Med sig på till Vara tar hon brorsan och rapparen K27. Förutom K27 backas Cherrie av ett liveband under ledning av Mats Sandahl.

Cherrie är senast aktuell med singeln ”Kungsliften” ihop med Fricky. 2018 kom hennes andra album ”Araweelo” som gav henne två Grammisnomineringar för Årets Artist och Årets Pop.