Gå direkt till Nyheten (Tjuvar greps)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 26 maj 2019
  1. Dagens namn:
  2. Vilhelmina och Vilma
  3. I morgon:
  4. Beda och Blenda

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Tjuvar greps

Publicerad tisdag, 22 januari 2019, 10:29 av Redaktionen

Övervakningskameror i en butik i Herrljunga larmade i natt vakter och poliser till butiken då det pågick ett inbrott. Nattvakter som kom till butiken kunde snabbt skaffa sig uppfattning om vilken bil som använts och signalement på tjuvarna som stulit tobak vid inbrottet.

Polispatruller fick uppgifterna och efter en stund kunde en bil stoppas i Vedum. Det var en stulen bil med personer som stämmer med signalementet från butiksinbrottet. I bilen fanns också tobaksvaror.
Männen greps och det utreds nu om fler brott kan läggas dem till last.