Gå direkt till Nyheten (Tjuvar greps)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 26 mars 2019
  1. Dagens namn:
  2. Emanuel
  3. I morgon:
  4. Rudolf och Ralf

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Tjuvar greps

Publicerad tisdag, 22 januari 2019, 10:29 av Redaktionen

Övervakningskameror i en butik i Herrljunga larmade i natt vakter och poliser till butiken då det pågick ett inbrott. Nattvakter som kom till butiken kunde snabbt skaffa sig uppfattning om vilken bil som använts och signalement på tjuvarna som stulit tobak vid inbrottet.

Polispatruller fick uppgifterna och efter en stund kunde en bil stoppas i Vedum. Det var en stulen bil med personer som stämmer med signalementet från butiksinbrottet. I bilen fanns också tobaksvaror.
Männen greps och det utreds nu om fler brott kan läggas dem till last.

 

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet