Gå direkt till Nyheten (Insändare: skräm inte djuren)

 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. Torsdag 27 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Insändare: skräm inte djuren

Publicerad lördag, 29 december 2018, 17:07 av Insändare

En insänd uppmaning till försiktighet med fyrverkerierTänk nu på detta: många djur är livrädda för alla dessa smällare och dessutom är det förbjudet för privatpersoner att avfyra egna fyrverkerier och pyrotekniska varor får inte användas utan tillstånd av polisen inom tätbebyggt område och där det finns risk för skada av person.

Tomas Eskilsson

4 kommentarer på “Insändare: skräm inte djuren”

 1. Birgitta skriver:

  Man undrar varför polisen inte agerar och faktiskt bötfäller dom som bryter mot lagen. Det är många som skjuter inne på lägenhetsgårdar t o m. Rakt utanför mina fönster sköt dom ett år så fönstren skakade. Dags att göra nåt åt detta, Polisen! Ut och visa er!

 2. Marre skriver:

  Ett arrangerat fyrverkeri på torget där folk kan samlas under samma tid och plats vore nog bra. Se på Götene. Risken blir nu att det skjuts hej vilt istället och mer utspritt. Lasershow 2 dagar med andra chansen dessutom känns b. Vem betalar detta 2-dagars kalas med laser?!

 3. Tomas Eskilsson skriver:

  Har sett många barn under 15 år här i Järpås som springer runt överallt i byn och smäller smällare vad är föräldraansvaret

 4. Nisse skriver:

  Med tanke på vädret lär laser-showen bli tio resor bättre än vilket krutförsök som helst..

Kommentarerna är stängda