Gå direkt till Nyheten (Julkonsert i Norra Härene kyrka)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 09 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Julkonsert i Norra Härene kyrka

Publicerad torsdag, 20 december 2018, 11:34 av - Inskickat material

julkonsert

På lördag kväll är alla välkomna på julkonsert i N Härene kyrka. Medverkande är Majåkerskören, och kören Gloria underledning av Inger Berzelius och Åsa Davidsson. Solister är Christoffer Lundborg och David Berggren. Präst är Judith Fagrell. Det bjuds på en härlig blandning av sånger. Det blir bl.a mäktiga välkända julsånger som Davids psalm, O du saliga och O helga natt. Vi får också höra en och annan svängig sång som tex Rocking around the Christmas tree. Det blir också några tillfällen att sjunga julpsalmer. Nu tändas tusen juleljus och Stilla natt är några av dessa välkända psalmer.

Efteråt bjuds det på glögg och pepparkaka.