Gå direkt till Nyheten (Fällda träd vid Skararondellen har upprört)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 27 maj 2019
  1. Dagens namn:
  2. Beda och Blenda
  3. I morgon:
  4. Ingeborg och Borghild

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fällda träd vid Skararondellen har upprört

Publicerad tisdag, 04 december 2018, 17:49 av Björn Smitterberg

En hel del träd vid Skararondellen och längs Skaravägen några hundra meter har blivit mer eller mindre avverkade. Det har mefört protester till politiker i Samhällsbyggnadsnämnden. Det visade sig finnas en förklaring till avverkningen, och i projekten vid vägen skall återplantering ske.

Det är tre olika saker som sammanfallit och medfört avverkningen. Det är vägbygget, det är att en bäck som rinner i området måste flyttas och det är bygget av ett nytt varuhus som skall ske. Efteråt skall det återplanteras.