Gå direkt till Nyheten (Föreläsning – Att leva sannare modigare och helare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 09 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Föreläsning – Att leva sannare modigare och helare

Publicerad lördag, 24 november 2018, 08:43 av - Inskickat material

nicolaigarden-kyrkaGöran Larsson är präst och leg. psykoterapeut, verksam vid Sankt Lukas Dalarna i Falun. Han är en flitigt anlitad föreläsare i ämnen som berör mänsklig växt och mognad och författare till den uppmärksammade boken Skamfilad.

– Vi människor behöver leva med både rötter och vingar. Rötter för att kunna stå stadiga och starka. Vingar för att kunna leva helt och fullt och förverkliga våra vackraste drömmar. Många av oss känner att vi saknar det ena – och inte riktigt vågar det andra. Vi gömmer undan de vi verkligen är. Vi utvecklar strategier och spelar olika roller för att passa in, samtidigt som vi längtar efter att förverkliga oss själva.

Göran Larsson kommer till Nicolaigården på måndag och vill med sin föreläsning ”Rötter och vingar” ge dig en möjlighet att stanna upp och upptäcka vad det är som sker i det som synes ske. Göran Larsson lovar tid för eftertanke, sinnesro – och ett och annat gott skratt.
– Vi människor behöver hitta balans mellan det inre livet och det yttre, våra egna behov och andras krav.

Arrangör är Svenska kyrkan i Lidköping.

Nicolaigården måndag kväll 18,30.