Gå direkt till Nyheten (Brottning: Nio från LAS tävlade i Huskvarna)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 mars 2019
  1. Dagens namn:
  2. Joakim och Kim
  3. I morgon:
  4. Bengt

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Brottning: Nio från LAS tävlade i Huskvarna

Publicerad torsdag, 08 november 2018, 14:23 av - Inskickat material

Från och med denna säsong ingår Smålandscupen i Huskvarna som en ordinarie tävling i Skaraborgsserien för nybörjare efter att klubbarna tidigare nöjt sig med ett utbyte. När Huskvarna AIK nu arrangerade var 56 deltagare på plats varav nio från Lidköpings AS.

Nybörjartävlingarna går ut på att lära sig hur man tävlar i brottning så förutom ålder och vikt så vägs även erfarenhet in när klasserna delas in.

I Smålandscupen lyckades David Lavsjö och Ebbe Lundborg Assarson vinna sina respektive klasser och merparten av LAS-brottarna vann en eller två av sina matcher. Förutom Skaraborgsklubbarna stod nu även klubbar som Kalmar, BK Enig (Växjö), Oskarshamn, Värnamo och förstås arrangerande Huskvarna för motståndet.

Huskvarna_2018-(002)

Tage Hjelm Arvidsson, Oscar Treijner, Viktor Fredriksson, Ebbe Lundborg Assarson, Alvin Ekholm, Ossian Stadling Thörn, David Lavsjö, Elian Bergmer och Minna Ögren brottades för LAS i Smålandscupen. Ledare var Aminollah Safari, Hanna Lundborg, Andreas Bjelkenhoff och Wilma Olausson.

Göran Berglund

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet