Gå direkt till Nyheten (Körsång i N Härene på söndag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 18 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Lillemor och Moa
  3. I morgon:
  4. Elisabet och Lisbet

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Körsång i N Härene på söndag

Publicerad fredag, 12 oktober 2018, 04:32 av - Inskickat material

På söndag kväll blir det storslagen körsång i N Härene kyrka under en Tacksägelsegudstjänst.

Då kommer körerna Gloria, Majåkerskören, Salebykören och Projektkören att sjunga under ledning av Inger Berzelius och Åsa Davidsson. Det blir en blandad repertoar av körsånger. Vi får bl.a höra en sång skriven av Nina Åkerblom Nielsen ”Jag hör Guds röst”. Det blir glada sånger som ”Jubilate deo” och en härlig kanon ”Lova Gud i Höjden”. Temat för söndagen är också lovsång. Som postludium blir det därför Gordong Youngs mäktiga sång ”Sjung till Guds ära”. Tacksägelsegudstjänsten leds av Tomas Forsner.

Norra Härene kyrka söndag 18.