Gå direkt till Nyheten (Mördad treåring hade kontakt med socialtjänsten i Lidköping)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. Tisdag 18 juni 2019
 1. Dagens namn:
 2. Björn och Bjarne
 3. I morgon:
 4. Germund och Görel

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Mördad treåring hade kontakt med socialtjänsten i Lidköping

Publicerad torsdag, 11 oktober 2018, 19:46 av Redaktionen

En svårt skadad treåring fördes på tisdagskvällen med svåra skador till Skaraborgs sjukhus och avled på onsdagen. Polisen har gripit en man misstänkt för mord – det är inte barnets far.
I dag har framkommit att socialtjänsten i Lidköping varit i kontakt med familjen och nu inleder man en utredning om man gjort något fel.

På kommunens hemsida meddelas:
Familjen har haft viss kontakt med socialtjänsten varför vi nu väljer att starta en utredning enligt Lex Sarah samt göra en anmälan till Inspektionen för Vård och omsorg, IVO.

Inga uttalanden görs så länge polisutredningen pågår.

2 kommentarer på “Mördad treåring hade kontakt med socialtjänsten i Lidköping”

 1. jan skriver:

  tragiskt fall alla förlorare,,men var finns fantasin att kunna tänka lite längre ibland kanske en människa med en fin urbildning bakom sig ej kan se saker som kanske en lekman skulle göra ,,detta gäller hela samhället man gömmer sig bakom utbildning och paragrafer,,

 2. Karl kroon skriver:

  Ansvar,påföljd av detta fruktansvärda brott mot ett litet barn, måste resultera i avskräckande åtgärder som drabbar dels den som fysiskt åsamkat det lilla barnets lidande och död dels den myndighet som brustit i sin myndighets utövning. Vi är många som mår fruktansvärt illa som en följd av denna tragedin.

Kommentarerna är stängda