Gå direkt till Nyheten (Fjärrvärmepriserna står sig utan höjning)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 18 juni 2019
  1. Dagens namn:
  2. Björn och Bjarne
  3. I morgon:
  4. Germund och Görel

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fjärrvärmepriserna står sig utan höjning

Publicerad tisdag, 09 oktober 2018, 09:42 av - Inskickat material

varmeverkvermeverk161031Kommunägda Lidköping Energi är nu medlem i Prisdialogen. Prisdialogen är en nationell modell för både lokal dialog och central prövning av prisändringarna på fjärrvärme och stärker kundinflytandet.
– Vi vill skapa förståelse för hur våra kostnader ser ut och vara transparenta gentemot våra kunder, säger bolagets Värmenätschef Katja Nylén.

Under 2019 blir fjärrvärmepriserna i Lidköping återigen oförändrade.

Medlemskapet i Prisdialogen innebär en stärkt ställning för kunden och genom ökad insyn är målet ett rimligt, förutsägbart och stabilt pris på fjärrvärme. Under 2018 har Lidköping Energi haft flera samrådsmöten med representanter från olika kundgrupper, där bolagets ekonomi, framtidsplaner och fördelning av intäkter och kostnader gåtts igenom. Sedan har en prisändringsmodell tagits fram som beskriver eventuella prisändringar och hur prognosen ser ut för 2020-2021.

Pressmeddelande