Gå direkt till Nyheten (Harmonisk bild vann bildtävling om Vänern)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Kristian och Krister
  3. I morgon:
  4. Emil och Emilia

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Harmonisk bild vann bildtävling om Vänern

Publicerad onsdag, 19 september 2018, 09:33 av - Inskickat material

Vinnarbild-fototävling-Vänern-2018_Maria-Broo-Martinsson-(002)Nu har sommarens fototävling om finaste Väner-bilden avgjorts.
Det blev Maria Broo Martinsson, Billingsfors som vann med en bild som symboliserar Harmonisk, ett av personlighetsdragen i varumärket Vänern.

Vänersamarbetet bjöd in till en fototävling där man fick skicka in sin tolkning av Vänern.

Bidragen skulle symbolisera något av Vänerns ”personlighetsdrag”: Harmonisk, Storslagen, Vild, Aktiv och Genuin och spegla Vänerns karaktär och människorna som bor vid eller besöker Vänern.

98 bilder skickades in tillsammans med många fina berättelser om stunder vid och på Vänern sommaren 2018. Juryn bestod av representanter från Kristinehamns, Mariestads, Vänersborg och Åmåls kommuner tillsammans med Vänersamarbetet.

Vinnarbild-fototävling-Vänern-2018_Maria-Broo-Martinsson-(002)

Deras motivering är:
Den vinnande bilden förmedlar en känsla av total harmoni en fantastisk sommardag när Vänern visar upp sin lugna sida. En fint komponerad och färgglad bild som passar utmärkt i marknadsföring av Vänern.

Vinsten består av en övernattning, 5-rätters middag och frukostbuffé för två personer på Krokstad Herrgård, strax utanför Säffle.

  • Juryn vill också lämna hedersomnämnande till Henrik Lindholm, Karlstad, Bengt-Arne Flyckt, Lidköping och Katrin Steverding, Säffle för deras bilder som symboliserar Storslagen, Aktiv och Vild.

Hedersomnämnande-fototävling-Vänern-2018_Bert-Arne-Flyckt-(002)

Bengt-Arne Flyckt, Lidköping fick hedersomnämnande för sin bild.