Gå direkt till Nyheten (Trafikkontroll avslöjade narkotikainnehav)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 maj 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Trafikkontroll avslöjade narkotikainnehav

Publicerad fredag, 14 september 2018, 06:54 av Björn Smitterberg

I samband med att trafik övervakades stoppades en bil för närmare kontroll. Föraren var det inga problem med men en passagerare uppträdde konstigt och misstänks för narkotikabrott.

I bilen hittades även narkotika. Detta skedde på en gata i centrala Götene.

Händelser i övriga Västra Götaland bl a:

21.20 Skövde, personrån.
En person blir rånad på sitt busskort av en man som hade någon form av luftvapen som han hotade anmälaren med. Rånaren hoppade sedan på en buss mot Töreboda. Polis kopplades in som kunde få kontakt med bussföraren för att se var den misstänkte befann sig. Polis kan gripa rånaren och säkerhetsställa det stulna busskortet. Visar sig att mannen som är i 40 års åldern hade ett avsågat luftgevär med sig som tas i beslag och han får följa med till stationen för vidare förhör.

21.57 Göteborg, personrån.
En man blir rånad på sin klocka m.m. på Ånäsvägen varför ambulans samt polis larmas fram till platsen. Anmälaren berättar att två personer hade kommit på en moped och stannat till jämte honom. De hade frågat om de kunde få en cigarett och i samband med detta hade han blivit nedslagen med någon form av tillhygge. Han blir av med sin klocka samt något klädesplagg. Rånarna skall ha lämnat platsen omgående och det skall vara en svart moped utan registreringsskyltar. Anmälaren tas om hand av ambulans på platsen då han blöder från huvudet. Patrullen tar uppgifter för en anmälan, ingen gripen.

00.31 Trollhättan, rattfylleri m.m.
En patrull skall stanna och kontrollera en bil i närheten av Spiköbron men denne försöker undkomma. Patrullen lyckas dock stanna den aktuella bilen och man kan då konstatera att föraren visar tecken på drogpåverkan. En av passagerarna misstänks för narkotikainnehav då man hittar misstänkt narkotika på denne i samband med visitation. Föraren får följa med för provtagning samt den misstänkta narkotikan tas i beslag.