Gå direkt till Nyheten (Biblioteket onsdag: Ingmar Bergman uppmärksammas)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 31 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Biblioteket onsdag: Ingmar Bergman uppmärksammas

Publicerad tisdag, 11 september 2018, 07:03 av - Inskickat material

I år skulle Ingmar Bergman fyllt 100 år.

I morgon onsdag kommer medialärare Calle Borg till biblioteket och berättar om Ingmar Bergman. Han kommer att visa exempel på både kända och mindre kända filmer. Det blir till exempel sekvenser ur privata familjefilmer och ur storfilmen Fanny och Alexander.

Publiken får också ta del av intervjuer av Bergman, främst då från USA och Tyskland. Calle Borg vill teckna en bild av Bergman som filmregissör och hur han själv har påverkats av den store filmskaparen.

– stadsbiblioteket onsdag 18,30.