Gå direkt till Nyheten (Spikengummorna till Nicolaigården)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Pontus och Marina
  3. I morgon:
  4. Helga och Olga

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Spikengummorna till Nicolaigården

Publicerad måndag, 10 september 2018, 11:14 av - Inskickat material

Linda och Veronica Berling är tvillingar och växte upp på Spiken. De har tillsammans skrivit böckerna om Spikengummorna, Där vägen börjar & Där vägen slutar, som består av berättelser som de fått genom samtal och upplevelser med personerna i boken. Såväl de gamla fiskarna som fadern, Sören Gustavsson, har utgjort viktiga källor. Linda och Veronica är komna ur en yrkesfiskarfamilj som kan spåra sina rötter tillbaka till Spiken sedan 1600-talet.

– Tisdag Nicolaigården kl 14.