Gå direkt till Nyheten (Debatt : Jag vill ha svar innan jag röstar.)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 15 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Sigrid och Siri
  3. I morgon:
  4. Dag och Daga

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Debatt : Jag vill ha svar innan jag röstar.

Publicerad fredag, 07 september 2018, 06:23 av Insändare

debatt-insikonSignaturen S R är inte nöjd med det svar socialdemokrater gav på torsdagen på hennes tidigare frågor.Läs tidigare inlägg:
Debatt-se-hit-jag-vill-ha-svar-innan-jag-rostar/ 
Debatt-svar-pa-fragor-om-viten-och-straffavgifter/
– – – –

Varför besvarar inte ni socialdemokrater och redovisar för alla frågor som jag ställt.

Jag vill ha svar på och redogörelse av alla mina frågor. Vart tog 40 miljoner kronor vägen. Redovisning av vitesföreläggande och straffavgifter hela år 2017 och 2018 fram tills idag då det finns stora kostnader som inte vård och omsorgsnämndens ordförande redovisat. Vart tog fickpengar till sociala arbetsmarknad vägen. Varför besvarar ni inte alla mina frågor. Kommunen har inte följt sitt uppdrag från Svenska staten för detta ålades kommunen att betala vite.

Jag är inte nöjd förrän jag fått tydliga sanningsenliga svar på hela skrivelsen.

S R.